Ημερίδα Λοιμώξεων 4 Απριλίου 2014

Ημερίδα Ελέγχου Λοιμώξεων – 4 Απριλίου 2014

Σας υπενθυμίζουμε την προεγγραφή σας στην Ημερίδα Ελέγχου Λοιμώξεων

Η συμμετοχή για τους επαγγελματίες υγείας είναι δωρεάν
 
Χαιρετισμός Προέδρου
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων έχω τη χαρά να σας προσκαλέσω στην ημερίδα «Οι Νοσηλευτές Επιτήρησης Λοιμώξεων και οι Επιτροπές Νοσοκομειακών Λοιμώξεων απέναντι στις σύγχρονες απαιτήσεις» που θα πραγματοποιηθεί την 4η Απριλίου 2014 στην Αθήνα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.
Στην ημερίδα θα συζητηθούν:
α) Οι νεώτερες εξελίξεις της Ελληνικής Νομοθεσίας ως προς τον έλεγχο των λοιμώξεων στα ελληνικά νοσοκομεία, κρατικά και ιδιωτικά, ένα μείζον θέμα ειδικά για την χώρα μας με την τρέχουσα ενδημία πολυανθεκτικών μικροβιακών στελεχών  και
β) Το ζήτημα της διαχείρισης των ιατρικών αποβλήτων που συνεχώς ανακύπτει ως καθημερινό πρόβλημα πλέον στα νοσοκομεία μας και με εμπλοκή του ΝΕΛ και των ΕΝΛ.
Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή σας και αυτή τη δράση της ΕΕΕΛ.
Το ΔΣ της ΕΕΕΛ αποφάσισε, ότι μπορούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα όλοι οι εν ενεργεία επαγγελματίες υγείας, δωρεάν. Προϋπόθεση αποτελεί να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την φόρμα συμμετοχής, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται.
Επειδή υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων δηλώστε εγκαίρως την συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής και αποστείλετε σύμφωνα με τις οδηγίες. Η συμμετοχή σας θα επιβεβαιωθεί στο mail που θα δηλώσετε. Ομοίως θα παραλάβετε και το πιστοποιητικό παρακολούθησης ηλεκτρονικά.
Θα δοθούν 3 CME.
Για να κατεβάσετε την φόρμα συμμετοχής κάντε κλικ εδώ
Για να κατεβάσετε το ΤΕΛΙΚΟ πρόγραμμα της ημερίδας κάντε κλικ εδώ
Για επιπρόσθετες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κο Α. Παπαδημητρίου τηλ 210-6409195 (ώρες γραφείου)
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΕΕΕΛ
Καθ. Γ. Σαρόγλου